HEMOROIZII-CAUZE SI SIMPTOME

Posted: 18 Ianuarie 2011 in MEDICINA

La un moment dat, majoritatea oamenilor vor avea de-a face cu hemoroizi, așa că e bine să știm simptomele. Hemoroizii apar, de obicei, la oamenii de vârstă mijlocie sau mai bătrâni chiar, dar este posibil să-i experimentați la orice vârstă. În unele cazuri, hemoroizii vor fi tratați prin proceduri medicale, dar de obicei pot fi tratați și după sfatul medicului, cu o rețetă. Foarte des, remediile de acasă sunt foarte eficiente în controlul hemoroizilor. Urmează să vă informăm despre cauzele și simptomele hemoroizilor.
Nivelul de severitate al hemoroizilor este de la gradul 1 la 4, iar doctorii îi diferențiază prin faptul că sunt interni și externi. Principalul factor care caracterizează un caz ca fiind hemoroizi interni este că aceștia nu pot fi vizibili fără un control medical. Probabil nu veți avea nevoie decât de un anti-inflamator, dacă simptomele dumneavoastră sunt grave și suferiți ocazional de hemoroizi.
Multe femei au hemoroizi pe durata sarcinii. Venele lor se dilată pe perioada sarcinii și circulația sângelui este crescută între bebeluș și mamă, iar asta duce la constipație și hemoroizi. Aceasta este o condiție temporară ce va trece după naștere. Dar până atunci puteți să controlați asta, începând să beți multă apă, să mâncați multe fibre și să faceți mișcare. Și doctorul vostru ar putea să vă dea câteva indicații pentru a putea controla hemoroizii în timpul sarcinii. Din fericire, în astfel de cazuri, hemoroizii se vor vindeca de la sine, pe cale naturală.
Unii oameni care suferă de hemoroizi au nevoie, în unele împrejurări, de atenție medicală sporită. Înainte de a lua ceva medicație pentru hemoroizi, ar trebui să consultați un doctor, mai ales dacă luați de pildă anticoagulante. De asemenea, dacă de regulă sângerați, atunci ar trebui să faceți un control la un medic specialist. Anumite simptome sunt deseori asociate incorect cu hemoroizii.
Durerea abdominală, de exemplu, ar trebui verificată cât mai curând posibil, în ideea că nu e neaparat vorba de un simptom de hemoroizi. Un regim sărac, lipsit de fibre, sau dacă sunteți supraponderali poate duce la dezvoltarea hemoroizilor. Vă măriți riscul dezvoltării hemoroizilor dacă nu faceți mișcare sau nu consumați suficiente lichide. Acești factori pot cauza de asemenea și constipația, care de cele mai multe ori are legătură cu dezvoltarea hemoroizilor. Anumite modificări în stilul de viață pot fi benefice în evitarea problemelor viitoare cu hemoroizii. Acestea includ… băutul de apă mai multă, mâncatul multor fibre și slăbitul dacă sunteți supraponderali, plus mai multă mișcare. Făcând astfel de schimbări, vă ajută să vă controlați simptomele legate de hemoroizi. Hemoroizii sunt o problemă obișnuită pentru mulți oameni, ce apare în mod mai frecvent, pe măsură ce îmbătrânesc. Fiți atenți la dietă și la mișcare pentru a putea să vă controlați această stare. Rareori, hemoroizii trebuiesc tratați prin proceduri medicale sau operații. E important să tratați hemoroizii rapid, chiar dacă nu sunt o amenințare pentru viață, să nu așteptați să se înrăutățească situația. Ar trebui să fie foarte simplu să tratați aceste simptome obișnuite de hemoroizi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s