DESPRE ZODII

Posted: 15 Ianuarie 2011 in Fără categorie, STIRI, UTILE

În urmă cu câteva zile, astronomii Planetariului din Minessotta susţineau că horoscopul este greşit, pentru că forţa gravitaţională exercitată de Lună asupra Pământului a făcut planeta noastră să „tremure” de-a lungul mileniilor în jurul propriei axe, ceea ce a dat înapoi cu circa o lună alinierea constelaţiilor pe cer, aşa cum sunt ele văzute de pe pământ. În plus, diverse forţe gravitaţionale au tot schimbat, în ultimii 26.000 de ani, harta stelară, fapt care a bulversat previziunile astrelor.

Tot astronomii americani spun că nativii din zodia Leu ar fi de fapt Raci. Săgetătorii ar trebui să se uite de-acum la horoscop la Scorpioni, iar Taurii ar fi în realitate Berbeci. Cu alte cuvinte zodiile ar trebui date cu o lună înapoi.

„Noi nu ne ocupăm de planete în sensul în care se ocupă ei când măsoară greutatea, diametrul, importante de altfel. Noi ne ocupăm de vibraţia pe care o poartă planetele”, spune astrologul Mariana Cojocaru.

„Şi astrologia mayaşă spunea clar că se va produce o schimbare, dar asta nu ne duce încă la gândul că zodiacul s-ar schimba. Avem 13 constelaţii şi 12 zodii”, mai spune ea.

Astronomii americani susţin că eroarea a fost trecută cu vederea atât timp pentru că astrologii zilelor noastre se uită mult la hărţile existente şi aproape deloc la stele.

„Ei ne acuză că soarele este centrul Universul şi că noi trebuie să raportăm totul la Soare. Nu, noi nu raportăm totul la soare, noi ne raportăm la individ, iar indivizii sunt toţi pe Terra şi în continuare noi ne ocupăm de om şi nu de sistemul solar”, a mai spus astrologul român.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s