SFIRSITUL LUMII…

Posted: 4 Decembrie 2010 in MISTERE

Ştiţi cu toţii isteria sfârşitului lumii care ar avea loc pe 21 decembrie 2012. Însă această dată nu e valabilă pentru Maria Exley, o femeie de 31 de ani din Colorado Springs (SUA) care crede că Armagedon-ul, adică sfârşitul lumii conform Bibliei, va veni anul viitor (2011). Mai precis pe 21 mai 2011. Şi aflăm asta de pe site-ul Gazette.com.
Iar convingerea sa este atât de puternică, încât, şomeră fiind, a plătit 1.200 de dolari pentru ca următoarea reclamă să apară până în octombrie 2010 pe 10 autobuze publice din Colorado Springs: “Salvaţi data! Întoarcerea lui Hristos: 21 mai 2011. http://www.wecanknow.com“.
Exley s-a inspirat în această acţiune după ce a ascultat emisiunile postului Family Radio, o reţea de radio cu emisiuni creştine, ce se întinde pe tot teritoriul Statelor Unite. Într-una din emisiunile acestui post, un lider creştin controversat, pe nume Harold Camping, a proclamat că 21 mai 2011 va fi data întoarcerii pe Pământ a lui Hristos şi a cerut tuturor ascultătorilor săi să facă cunoscut acest lucru peste în ţară şi în lume. Maria Exley n-a fost singura persoană ce s-a ocupat de acest gen de reclamă; şi alte persoane din ţară, fidele lui Camping, au cumpărat spaţii publicitare pentru a face cunoscută data de 21 mai 2011.
Toate aceste mesaje de reclamă au fost realizate de creatorii site-ului http://www.wecanknow.com – platformă web ce promovează întoarcerea lui Hristos pe Pământ. “Sperăm să-i aducem pe oameni cât mai aproape de Biblie”, a declarat Robert Dunham, editor al site-ului mai sus menţionat. El a mai declarat că “timpul se scurge, dar totuşi mai e ceva timp pentru mântuire”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s