VITEZA PC

Posted: 11 Octombrie 2010 in SFATURI UTILE

O metoda practica de imbunatati performanta calculatorului dumneavoastra este prin adaugarea memoriei RAM. Singurul dezavantaj fiind necesitatea unei sume pe care trebuie sa o scoateti din buzunar pentru a-l achizitiona.
Iata si cele 6 metode “gratuite” si simple pe care le puteti aplica pentru a imbunatati performanta calculatorului dumneavoastra.

1. Cel mai simplu pas este sa stergeti continutul din Recycle Bin. Trebuie doar sa dati click dreapta pe Recycle Bin si apoi click “Empty Recycle Bin”.

2. Deschideti Internet Explorer, Tools si apoi Internet Options. Click pe “Delete Cookies” si apoi pe “Delete Files”, bifati optiunea “Delete all offline content” si click pe Ok.

3. Click pe Start-All Programs, Accessories, System Tools, Disk Cleanup. Dupa ce va calcula cat spatiu liber poti sa ai iti va oferi o lista cu fisere pe care poti sa le stergi. Selectati fisierele si click pe Ok.

4. Defragmentarea discului. Acesta va fi un proces lung deci trebuie sa aveti rabdare. Click pe Start-All programs, Accessories, System Tools, Disk Defragmenter. Click pe Analyze. Acum lasati calculatorul sa isi faca treaba si puteti incepe sa faceti o alta activitate.

5. Click dreapta pe My Computer, Properties,Advanced iar apoi la sectiunea Performance click pe Settings. Deselectati tot si bifati urmatoarele.

6. Restarteaza calculatorul si bucurate de o viteza mai mare a calculatorului tau!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s